Encamp obre la remodelada piscina d’estiu de la Mola

Al llarg dels últims mesos, s’han fet obres de millores a la instal·lació, com ara impermeabilitzar-la i també ampliar la zona enjardinada

La piscina d'estiu de la Mola obre aquest dissabte.
La piscina d'estiu de la Mola obre aquest dissabte. COMU ENCAMP

Encamp obrirà aquest dissabte la temporada d’estiu a la piscina de la Mola. La instal·lació es posarà en marxa fins al 7 de setembre. I ho farà després que els darrers mesos hagi estat sotmesa a una rentada de cara, amb obres per millorar-la.

Al llarg d’aquests mesos, la piscina obrirà cada dia de deu del matí a vuit del vespre. La setmana vinent, però, ho farà només de 12.00 a 20.00 h. Pel que fa a les tarifes, l’entrada diària serà de 7,40 euros per als adults i 4,20 per als infants i els majors de 65 anys. També hi ha opció d’un abonament per a tot l’estiu.

La instal·lació obre ja completades les obres de remodelació de la piscina. La primera fase es va fer sobre la zona aquàtica i va comportar la impermeabilització del vas de compensació de la piscina per millorar-ne l’eficiència. També es van instal·lar elements de seguretat, com una escala metàl·lica per poder accedir a l’interior.

La segona fase s’ha desenvolupat durant aquest 2023 i ha consistit a refer la impermeabilització de la piscina. A més, s’han substituït els sortidors exteriors. D’altra banda, s’han fet actuacions a la zona aquàtica, substituint la primera reixa perimetral de recollida d’aigua per una nova i la gespa artificial al voltant del perímetre de la piscina per un nou paviment antilliscant.

En aquesta zona també s’han mogut les baranes perimetrals per ampliar la zona enjardinada. Finalment, s’han realitzat millores en el sistema de climatització de l’aigua, s’ha instal·lat una lona i s’han col·locat ancoratges a terra per poder tapar la piscina a l’hivern i allargar-ne així la seva vida útil.

Comentaris

Trending