Encamp lliura 2.700 euros en premis en el primer concurs d’aparadors nadalencs

Maxicurs i a AC Construccions s’han imposat en la categoria de comerços mentre que l’Hotel Guillem ha rebut la màxima distinció entre els hotels

Lliurament de premis.
Lliurament de premis. COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp ha fet entrega de 2.700 euros en premis en la primera edició del concurs d'aparadors i decoració nadalenca i 720 euros en vals de compra per als inscrits al concurs. En aquesta primera cita hi han hagut 27 participants, un dels quals representava a una comunitat de propietaris de deu pisos.  Per tant han estat 36 els espais decorats amb motius nadalencs durant aquestes festes que han participat al concurs.

En aquesta primera edició s'ha entregat dos primers premis a la categoria de comerços, concretament a Maxicurs i a AC Construccions. En la categoria d'hotels, tant de decoració interior com exterior, el primer premi ha estat per a Hotel Guillem. En les categories corresponents a xalets, edificis i pisos particulars, el jurat, ha atorgat tres primers premis per valor de 250 euros, i dos segons premis, per valor de 150 euros. La categoria 2 de bars i restaurants ha quedat deserta.

En paraules de la cònsol major, Laura Mas, “celebrem que aquesta nova proposta hagi tingut una bona acollida, i per tant, l'any vinent podrem veure una segona edició del concurs per donar continuïtat a aquesta iniciativa de participació ciutadana i d'embelliment de la parròquia”. Mas, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Josep Maria ‘Nino’ Marot, i un representant del jurat, Antoni Berengueres, han estat els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats (el xec regal i un diploma acreditatiu), ja que per motius sanitaris l'acte s'ha dut a terme de forma restringida, només amb els finalistes de cada categoria i sense públic.

Comentaris

Trending