En marxa la segona Masterclass de Defensa Personal d’Escaldes-Engordany

L’activitat està emmarcada dintre del projecte ‘Empodera’t’, i busca facilitat a les dones les eines per poder protegir-se d’una possible agressió, afavorint l’autoestima i la confiança

Cartell de la segona edició de la masterclass de Defensa Personal Femenina
Cartell de la segona edició de la masterclass de Defensa Personal Femenina

Després de la gran acceptació que va rebre la primera MasterClass de Defensa Personal Femenina del projecte Empodera’t, el comú d’Escaldes-Engordany ha posat en marxa la segona edició. L’activitat tindrà lloc el dia 28 de setembre a les 20 h a la Sala del Prat del Roure.

El departament d’Acció Social del comú ofereix aquesta activitat de forma gratuïta a totes les dones a partir de 14 anys que estiguin interessades. La formació serà a càrrec de Xavier Herver, president de la Federació Andorrana de Karate i director tècnic de la secció de Defensa Personal Femenina del Club Karate Fudo-Shin de la parròquia.

L’objectiu d’aquesta masterclass és afavorir l’autoestima i la confiança de la dona. D’aquesta manera, les assistents podran adquirir eines per defensar-se d’una possible agressió, potenciant la seguretat física i emocional a través de l’augment de la presa de consciència de l’espai, la postura, la comunicació verbal i no verbal.

Les interessades es poden inscriure del 14 al 24 de setembre a través de la web del comú, o bé trucant al 890 890 de dilluns a dijous de 8:30 h a 13:00 h, i de 14:00 h a 17:00 h, i divendres de 8:30 h a 15:00 h. Amb aquesta segona edició, es pretén donar plaça a totes aquelles dones que es van quedar en llista d’espera la vegada anterior.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending