El comú vol forçar la constructora a reparar els desperfectes de la passarel·la Rosa Ferrer

La corporació recorda que l’obra va ser pagada per Govern, tot i que s’encarrega de la neteja i el manteniment, i ordena als seus tècnics que no acceptin la recepció definitiva de la infraestructura “en les condicions actuals”

Part del paviment aixecat a la passarel·la.
Part del paviment aixecat a la passarel·la.

El comú d’Andorra la Vella vol que l’empresa responsable de la construcció de la passarel·la Rosa Ferrer repari els desperfectes de la infraestructura. Per això, es pressionarà perquè Govern, que va ser qui la va pagar, no accepti la recepció definitiva de l’obra fins que aquests danys estiguin solucionats. La infraestructura, que connecta plaça del Poble amb el carrer de la Vall presenta, 18 mesos després de la seva posada en marxa, falles importants i aixecament del paviment.

Des de la corporació s’ha volgut recordar que la passarel·la, que va entrar en funcionament a finals de gener del 2021, és “de Govern”. Va ser l’executiu qui va sufragar al 100% el seu cost, 728.000 euros. El comú, això sí, és qui s’ha d’encarregar del manteniment i la neteja.

Aquesta obligació, però, no inclou la reforma del paviment. I menys si aquest ha saltat tan ràpidament, en tot just un any i mig. Des de la corporació s’entén que la responsabilitat de reparar aquests danys i, fins i tot, d’assegurar-se que no es repeteixin, és de l’empresa constructora de la passarel·la.

Per això, i aprofitant que encara no s’ha fet la recepció definitiva de l’obra, s’ha donat instruccions als tècnics que assisteixin a aquest acte que “no acceptin en les condicions actuals l’assumpció de la passarel·la”. És a dir, abans de fer aquest darrer tràmit, la constructora ha de solucionar els problemes apareguts en el paviment del pont, que també ofereix un mirador, molt visitat pels turistes.

Comentaris (8)

Trending