El comú de Sant Julià descarta ubicar la futura residència universitària al Prat Gran

El cònsol major, Josep Majoral, ha anunciat que cinc inversos s'han interessat pel projecte i recorda que “només es va fer servir la ubicació per veure si la infraestructura era viable econòmicament”

Prat Gran de Sant Julià
Prat Gran de Sant Julià

El comú lauredià segueix endavant amb la intenció de tirar endavant la residència universitària i el cònsol major, Josep Majoral, ha explicat que cinc inversors privats s’han interessat pel projecte i se’ls ha posat en contacte amb particulars que tenen terrenys on es podria ubicar. El que ha deixat clar és que “la residència universitària no es construirà al Prat Gran”.

Majoral ha volgut deixar clar que “està descartat que la futura residència universitària es construeixi al Prat Gran”. Assegura que hi ha hagut uns cinc inversors privats que s’han interessat per tirar endavant la construcció d’aquesta infraestructura i se’ls ha posat en contacte amb particulars que tenen terrenys o immobles que són susceptibles de poder-la acollir.

Recorda que “el terreny del Prat Gran es va posar per veure si tirar endavant el projecte era viable econòmicament o no”. Majoria i l’oposició s’havien enfrontat per la ubicació de la residència universitària, tenint en compte que Desperta Laurèdia, tot i estar a favor del projecte no volien que es fes al Prat Gran perquè suposaria la pèrdua d’un espai d’ús per als més menuts i la ciutadania.

Ciutadans de la parròquia mantenen encara activa una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per “salvar el parc infantil del Prat Gran de Sant Julià de Lòria”. A hores d’ara, 723 persones han signat la petició.

Josep Majoral sempre ha manifestat la necessitat de comptar amb la residència universitària perquè és vital per la capacitat de creixement de l’ensenyament superior, mentre que el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, té clar que “s’ha de construir sí o sí”. El cònsol major no ha volgut posar un termini i considera que “aquests temes porten el seu temps”.

Parc del Prat Gran a Sant Julià de Lòria.

Relacionat

El comú de Sant Julià convoca un concurs per remodelar el parc infantil del Prat Gran

Comentaris (13)

Trending