El comú de Sant Julià convoca un concurs per remodelar el parc infantil del Prat Gran

Entre altres, es referà el terra i es vol substituir els ginys a la instal·lació d'oci més cèntrica de la parròquia laurediana amb un pressupost de 300.000 euros

Parc del Prat Gran a Sant Julià de Lòria.
Parc del Prat Gran a Sant Julià de Lòria. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat un concurs públic, en la modalitat de contractació oberta, per la remodelació del parc infantil del Prat Gran. El termini de presentació de les ofertes acaba el proper 6 de juny. El pressupost és de 300.000 euros.

La intenció és integrar-hi algun tobogan, distribuir de manera més eficient l’espai, refer el terra i es vol substituir els ginys actuals, que amb el pas del temps s’han anat fent malbé, per altres de nous. El concurs es va convocar en primera instància l'any passat. Hi va haver una oferta però el comú la va desestimar en considerar que el pressupost presentat per l'empresa era massa elevat, per l'augment dels preus de la construcció. 

El parc del Prat Gran és la instal·lació d’oci infantil mes cèntrica de Sant Julià de Lòria, que també compta en el nucli urbà amb la del Camp de Perot. Ja més allunyades del centre hi ha la del Prat del Senzill, la carretera de Fontaneda i Terra Bogada.  Al Prat Gran hi ha una part dedicada als esports amb pistes de futbol sala i de bàsquet mentre que a l’altra hi ha gronxadors i altres aparells per a un públic més infantil. El comú ha descartat, recentment, la possibilitat d'ubicar-hi la residència universitària.

Prat Gran de Sant Julià

Relacionat

El comú de Sant Julià descarta ubicar la futura residència universitària al Prat Gran

D'altra banda, la corporació laurediana també ha convocat concursos per a la realització d’un nou tram de xarxa d’aigua potable i residual a la carretera de La Rabassa, per als treballs de substitució de reixes pluvials, per la refecció de la coberta del magatzem comunal situat a la rotonda del riu d’Auvinyà, i per a la impermeabilització del dipòsit de Fontaneda.

Comentaris (5)

Trending