El comú escaldenc es marca un mes de termini per decidir la instal·lació dels ascensors als Vilars

Aquest punt ja es va treure de l'ordre del dia de la sessió de consell de la setmana passada i figurava en aquest perquè en paraules de la cònsol Rosa Gili "volíem que el debat es fes aquí i no a la sala de premsa".

Comentaris

Recreació de l'ascensor entre Fiter i Rossell i els Vilars.
Recreació de l'ascensor entre Fiter i Rossell i els Vilars. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d'Escaldes-Engordany s'ha fixat com a data límit a finals de lmes vinent la solució al tema dels ascensors entre l'avinguda Fiter i Rossell i la carretera dels Vilars. La instal·lació dels ascensors és una demanda història dels veïns que demanaven una connexió. Ja hi havia el projecte d'uns ascensors quan es va iniciar la construcció dels edificis però mai es va dur a terme. Una part dels veïns es van adreçar al comú per demanar la seva construcció. La cònsol major, Rosa Gili ha explicat que a més es donaria servei a la gent que vol anar a caminar pels senders que hi ha a la zona.

Es va fer una visita a la possible ubicació que correspon, segons el cadastre, a un camí comunal. Una veïna va dir que no estava conforme assegurant que hi ha una invasió del seu terreny. Des del comú se li demana que aporti documentació. L'objectiu del comú era adjudicar els treballs aquest any. Posteriorment va entrar una sol·licitud genèrica amb la signatura de més veïns.

La cònsol assegura que no hi ha cap afectació de cadastre però que hi ha un tema de pla d'urbanisme i la presència d'un torrent, que segons Gili "no ha de ser un problema". Aquest punt ja es va treure de l'ordre del dia de la sessió de consell de la setmana passada i figurava en aquest perquè en paraules de Gili "volíem que el debat es fes aquí i no a la sala de premsa". Des de l'oposició, la consellera Núria Barquín ha explicat que una de les veïnes els va fer arribar una al·legació. "Estem d'acord en fer connexions però s'ha d'escoltar als veïns".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending