El Carnaval del Pas de la Casa afegeix novetats aquest any

La celebració recuperarà la programació tradicional, però comptarà amb el ‘Carri Trineu’ i un saló amb inflables, a més de dos concursos

Presentació del Carnaval del Pas de la Casa.
Presentació del Carnaval del Pas de la Casa. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp i la Comissió de Festes del Pas de la Casa han presentat el programa d’activitats que es desenvoluparà durant la present edició del Carnaval al Pas de la Casa. Tot i que es recuperarà la programació tradicional, també estrenarà algunes novetats. Entre elles, el ‘Carri Trineu’ i un saló amb inflables.

La cònsol major, Laura Mas, ha destacat que, des de la corporació, se celebra “tenir la programació d’un Carnaval habitual, ja que els últims anys hem hagut d’adaptar-nos a la situació de la pandèmia”. També ha volgut “agrair a la Comissió de Festes i als membres del departament de Cultura tota la seva implicació i la feina que fan prèvia i durant el Carnaval, perquè sense ells no seria possible”. D’altra banda, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha detallat que gràcies a les mesures sanitàries d’enguany “podem tenir una festivitat tradicional i típica, on hi haurà activitats presencials, com el concurs de disfresses, rues o activitats per als petits”.

Des de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, un dels seus membres, Tom Ribeira, ha anunciat dues novetats pel que fa a la programació: el Carri Trineu i el Saló de Carnaval. La primera consisteix a “crear un trineu propi i posar-lo a prova en un descens que estarà preparat al Jardí de Neu del Pas de la Casa”. L’activat és per a infants i joves de fins a 15 anys i es podrà participar en grup de com a màxim tres persones. De premis hi haurà targetes regal per comprar en els comerços del Pas de la Casa. Pel que fa a l’elecció dels guanyadors, Ribeira ha matisat que es tindran en compte aspectes “com l’originalitat i l’efectivitat” a l’hora de descendre.

Amb relació al Saló de Carnaval, hi haurà inflables, un concurs de disfresses i un berenar. Els premis del concurs de disfresses aniran del primer al cinquè lloc i s’obtindran diferents experiències de muntanya. Segons ha matisat el membre de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, Rui Da Costa, per escollir als guanyadors del concurs es valorarà “l’originalitat i la novetat, a més, és important que els participants facin una disfressa que els representi”. Pel que fa a les mesures sanitàries, caldrà dur la mascareta FPP2 i presentar el certificat COVID en les activitats que es desenvolupin en interiors.

 

 

 

Comentaris

Trending