Canillo assegura que autoritzarà excepcionalment el pas fins a la vall d’Incles sempre que es demani

El comú garanteix, arran de la polèmica sorgida per la celebració d’un casament on els invitats acudiran amb vehicle particular quan formalment la circulació hi està prohibida, que qualsevol privat que sol·liciti una mesura puntual rebrà el permís

La carretera que porta cap al fons de la vall.
La carretera que porta cap al fons de la vall.

El comú de Canillo assegura que atendrà qualsevol demanda d’un operador privat -sigui particular o negoci- que sol·liciti de manera raonada i excepcional poder accedir amb vehicle fins al fons de la vall d’Incles encara que sigui en l’horari en què teòricament el pas hi està prohibit. L’aclariment, per dir-ho d’alguna manera, ve a tomb de la polèmica generada per la celebració d’un casament en un recinte que hi ha en aquell indret.

La corporació deixa clar que no hi ha cap permís ad hoc ni per qui són els contraents ni tampoc pels establiments que estan implicats en l’enllaç, ja sia en la cerimònia que es celebra al fons de la vall i al banquet posterior en un hotel del Tarter que en aquest cas té relació amb un integrant del comú canillenc. Les fonts consultades han assegurat que tot plegat és pura coincidència, i que una vegada analitzada la casuística que hi hagi darrere de qualsevol petició s’atorgaria la mateixa excepció.

Una imatge de l'establiment de restauració que es troba al fons de la vall.

Relacionat

Sorpresa a Canillo perquè es pugui autoritzar l’accés de vehicles a Incles per un casament

La polèmica ve, han deixat clar les fonts, en aquest cas no comunals, pel fet que hi hagi la vinculació amb el representant de la corporació canillenca. També és clar que els protagonistes de l’enllaç, que en cap cas s’haurien volgut trobar enmig de la maregassa, han mirat de buscar altres solucions, altres alternatives per no haver d’usar vehicles privats, turismes. Però degut al gran nombre de convidats no han pogut trobar un mitjà de transport apte per circular per la vall amb capacitat suficient per traslladar tots els assistents.

Davant d’aquest fet ha estat quan s’ha permès de forma excepcional accedir al fons de la vall d’Incles amb els vehicles particulars. Amb tot, els contraents ja han informat els seus convidats que caldrà circular en comitiva i en la mesura del possible que els assistents es puguin agrupar en un sol automòbil tant com sigui possible per evitar que hi hagi molts vehicles rodant tenint en compte que la vall d’Incles és un lloc excepcional per al qual es demana respecte.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending