Sorpresa a Canillo perquè es pugui autoritzar l’accés de vehicles a Incles per un casament

El comú permetria el pas de la ‘caravana’ quan a l’estiu s’impedeix la circulació a la carretera que porta al fons de la vall perquè els convidats a la boda puguin arribar a un local de restauració

Una imatge de l'establiment de restauració que es troba al fons de la vall.
Una imatge de l'establiment de restauració que es troba al fons de la vall. ARXIU

La possibilitat que finalment el comú de Canillo pugui autoritzar l’accés de vehicles per la carretera que porta al fons de la vall d’Incles per assistir a una festa lligada a un casament està causant sorpresa i certa estupefacció a la parròquia. La boda s’ha de celebrar el mes que ve i, d’entrada, la petició dels responsables dels establiments on se celebra la festa haurien estat ateses. Això sí, demanant que es minimitzi el nombre de vehicles que hagin d’usar-se.

Segons les diverses fonts consultades, una part almenys de la festa posterior a l’enllaç es voldria dur a terme en un local de restauració que hi ha al fons de la vall. I malgrat que hi ha la possibilitat d’acudir amb el trenet impulsat pel propi comú, sembla que la comitiva hauria de fer tants viatges que hi hauria d’haver un temps d’espera entre uns convidats i d’altres.

Des de mitjan de juny la carretera d’accés a la vall d’Incles roman tancada cada dia entre les nou del matí i les sis de la tarda. Aquesta prohibició roman durant tot l’estiu i se supleix la impossibilitat d’anar amb cotxe amb la posada en marxa del trenet elèctric. Almenys el viatge d’anada cap al fons de vall de l’esmentada boda es faria dins de l’horari en què l’accés està formalment tancat.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending