Caldea posa en marxa l’era postCovid

El termolúdic escaldenc ha reobert les instal·lacions després de tres mesos d’aturada obligada amb l’aforament limitat i extremant les mesures higièniques

Comentaris

Rosa Gili i Miguel Pedregal conversant davant les reobertes instal·lacions.
Rosa Gili i Miguel Pedregal conversant davant les reobertes instal·lacions. Bru Noya

Caldea torna a funcionar. Les seves ‘basses’ i piscines, amb la novetat de la ‘penjant’ damunt el riu amb el fons translúcid tornen a rebre clients. Els primers, això sí, han estat els treballadors i els socis del club ‘vip’. A partir d’aquest dissabte el recinte estarà disponible per al públic en general, això sí, amb l’aforament limitat al 30% de la seva capacitat tal i com han fixat les autoritats sanitàries per mirar d’evitar la propagació del virus.

L’era postCovid és tot un interrogant. Les mesures de seguretat i d’higiene, que en un espai com el termolúdic escaldenc ja solen ser molt notables, ara seran extremes després de tres mesos d’aturada obligatòria per culpa del coronavirus. La cònsol d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el director general de la Semtee, Miguel Pedregal, han estat els encarregats de ‘re-inaugurar’ les instal·lacions i de saludar els primers socis que han pogut gaudir, de nou, de la infraestructura termolúdica i la nova llacuna transparent.

Gili ha explicat que "Caldea fa molts anys que és un atractiu turístic per Escaldes i per Andorra. Avui és un dia important, amb aquesta nova instal·lació que ens dona il·lusió i un atractiu més. És un moment important. Agraeixo la implicació de tothom i el comú estarà com sempre al costat del Termolúdic". Pel moment no hi ha previst fer canvi "perquè hi ha un bon equip, amb bones idees al darrere".

S'ha incorporat la pràctica totalitat de la plantilla després de l'ERTO

Per aquest motiu s'aposta per la continuïtat. "La gestió ha estat bona, sobretot a nivell econòmic. Una cosa que funciona no cal canviar-la". Pedregal, per la seva part, ha destacat la inauguració de la piscina panoràmica "que és un atractiu i pensem que tindrà una molt bona acollida". Les reserves han anat augmentant, especialment a la pàgina web i s'ha recuperat pràcticament tota la plantilla tret d'un 30% que s'incorporarà en els propers dies.

Les instal·lacions, que s'obren aquest dissabte per al públic en general després de l'assaig general d'aquest divendres amb els socis, tindran un 30% d'aforament i s'han de seguir normes estrictes de neteja en compliment de les mesures sanitàries. 

 

Comentaris

Trending