L’Associació de la gent gran d’Escaldes-Engordany ratifica la nova junta

Els nous membres han acordat canviar els horaris de les permanències al despatx de l’associació, entre altres modificacions

Assemblea de la Gent Gran d'Escaldes.
Assemblea de la Gent Gran d'Escaldes.

L’Associació de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany va celebrar el passat dimecres 1 de juny, una assemblea extraordinària per ratificar la nova junta. Això suposa l’inici d’una nova etapa liderada per un grup de persones molt actiu i que té la voluntat que la resta del col·lectiu participi en les accions que s’impulsen. És per això que ha habilitat una bústia per a suggeriments.

Un altre canvi són els horaris de les permanències al despatx de l’associació, ubicat al costat de l’aparcament d’autobusos del Prat Gran. A partir d’ara, estarà obert el dimarts al matí i el dijous a la tarda, donant més opcions a la gent gran per anar-hi. A més l’associació també està treballant per organitzar algun viatge i activitats.

Tal com va destacar la consellera de Gent Gran, Magda Mata, en el marc de l’assemblea, el Comú d’Escaldes-Engordany dona ple suport a l’associació. És per això que amb la reforma i ampliació de la Llar de Jubilats construirà un despatx d’ús exclusiu per a l’entitat.

Comentaris

Trending