L’aparcament del centre cultural de Sant Julià es posa en marxa

A partir de les 12:00h d’aquest divendres els abonats ja podran accedir al pàrquing, que havia quedat inoperatiu a causa de l’incendi que es va produir el passat dimecres

Bombers treballant entre dins i fora del centre cultural.
Bombers treballant entre dins i fora del centre cultural.

L’aparcament del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL) es posarà en marxa aquest divendres. Després de dos dies tancat a causa de l’incendi que es va produir al vestíbul el passat dimecres, a partir de les 12:00h del migdia els abonats ja podran accedir al pàrquing. En principi, s’havia d’activar dijous, però els problemes s’ha trigat una mica més a resoldre’s.

Després de l’incendi al CCCL es va recuperant, a poc a poc i dintre del possible, la normalitat. L’aparcament comunal de la plaça de la Germandat de Sant Julià es posa en marxa a partir de les 12:00h d’aquest divendres. Les barreres, almenys el seu control, s’ha solucionat a la fi i els abonats ja hi podran accedir. Una de les plantes s’utilitzarà perquè l’empresa que s’encarrega de les obres al centre pugui fer aprovisionament de material.

L'oficina provisional del despatx de Circulació de Sant Julià de Lòria.

Relacionat

El despatx de Circulació de Sant Julià es trasllada al costat del centre esportiu

Aquest dijous les previsions també apuntaven que la Mútua Elèctrica, que té ubicada l’oficina als baixos del centre obrís aquest divendres. El despatx es va veure malmès per l’aigua que van utilitzar els bombers per apagar l’incendi afectant el mobiliari i el sistema informàtic.

Comentaris

Trending