El despatx de Circulació de Sant Julià es trasllada al costat del centre esportiu

Ho fa de manera provisional després de l’incendi al centre cultural, i l’oficina de la Mútua Elèctrica es torna a obrir aquest divendres mentre que a la Universitat d’Andorra s’han substituït tots els filtres del sistema de climatització

Comentaris

L'oficina provisional del despatx de Circulació de Sant Julià de Lòria.
L'oficina provisional del despatx de Circulació de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El despatx de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria afectat per les tasques d'extinció de l'incendi del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL) es traslladarà de manera provisional al costat de LAUesport a les antigues dependències del Centre d'Atenció Primària.

El comú ha reubicat altres serveis. Així, del departament de Cultura, administració i servei de promoció cultural està a l'edific administratiu del Molí, a l'avinguda Rocafort. El cap del servei del CCCL s'instal·la a l'espai Laurèdia Jove a la plaça de la Germandat. La centraleta del CCCL  es troba operativa amb el mateix número de telèfon, així com totes les extensions dels serveis que es trobaven al centre.

Pel que fa a la Universitat d'Andorra (UdA) durant la jornada d'aquest dijous s’han substituït per filtres nous tots els del sistema de climatització de l’edifici principal de la Universitat d’Andorra.  A la nit, un cop acabi l’activitat lectiva, s'ha de posar en marxa el circuit i es continuarà ventilant l’edifici per garantir la màxima qualitat de l’aire a l’inici de la jornada lectiva de divendres.

En la mateixa línia, també s’han tornat a monitorar els nivells de diòxid de carboni als diferents espais del centre educatiu, i que aquests continuen dins dels paràmetres de la normalitat —per sota dels 600 ppm—. Aquestes tasques han provocat que l’engegada del sistema de calefacció s’hagi endarrerit.

La Mútua Elèctrica, per la seva part, que té l'oficina als baixos del CCCL amb entrada per l'avinguda Francesc Cairat tornarà a obrir aquest divendres. El despatx va ser danyat per l'aigua que van utilitzar els bombers per apagar l'incendi afectant el mobiliari i el sistema informàtic. L'aparcament comunal de la plaça de la Germandat també recuperarà la normalitat a les pròximes hores. Una de les seves plantes s'utilitzarà per tal que l'empresa que reconstruirà el centre pugui fer aprovisionament de material.

Comentaris (2)

Trending