Andorra la Vella paga 76.000 euros més per la reforma de Callaueta

El sobrecost en comparació a l’import inicialment adjudicat es deu a la decisió, amb les obres ja començades, d’ampliar la millora i la conversió en zona de vianants a un tram del carrer de la Sardana

La cantonada entre Callaueta i Sardana, el dia de la inauguració de la reforma.
La cantonada entre Callaueta i Sardana, el dia de la inauguració de la reforma. G. P.

El comú d’Andorra la Vella pagarà prop de 76.000 euros més dels previstos inicialment per la reforma i conversió en zona de vianants del carrer Callaueta. L’increment del cost es deu a la decisió, un cop engegada les obres, d’ampliar la millora de l’espai a un tram del carrer de la Sardana. Així doncs, en total, les actuacions han suposat per a la corporació una inversió propera als 457.000 euros.

Així queda reflectit en l’edicte publicat aquest dimecres al BOPA, que posa negre sobre blanc la decisió d’ampliar el contracte signat d’inici amb la constructora Locubsa. En un principi, els plans del comú abastaven únicament a tot Callueta, des de Roger Bernat III fins a l’entrada al passatge Biscariet.

Espot i Marsol descobreixen el tòtem amb el cartell de zona per a vianants.

Relacionat

Marsol vol fer de Prada Ramon, Riberaygua i Meritxell “el gran centre comercial del país”

Quan els treballs estaven ja en marxa, es va constatar que valia la pena anar una mica més enllà. Es va entendre que també es podia ampliar la zona per a vianants a un tram del carrer de la Sardana, ja que aquest deixaria de ser la via principal per anar des de Bonaventura Armengol fins a la carretera general. El trànsit es desvia ara per Joan Maragall.

Per tant, es va encarregar l’empresa que també fes obres i convertís en carrer únicament per a vianants el tram de la Sardana entre Bonaventura Riberaygua i Callaueta. A aquests treballs correspon l’ampliació de contracte ara publicada al BOPA, que ascendeix a 75.950,58 euros que s’han de sumar als 380.845,35 pactats en l’adjudicació. Per tant, el total del cost del projecte ascendeix a 456.795,93 euros.

Comentaris (3)

Trending