Andorra la Vella aposta per mantenir la cavalcada de Reis

Marsol assegura que la decisió de suprimir l’acte conjunt amb Escaldes va ser una decisió unilateral de la Unió Pro Turisme

Passejada dels Mags d'Orient, el gener passat a Andorra la Vella.
Passejada dels Mags d'Orient, el gener passat a Andorra la Vella. Toni Solanelles

“Andorra la Vella tindrà cavalcada de Reis sempre que la Covid ens ho permeti.” La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ho té clar. De fet, el comú d’Andorra la Vella ja està treballant en la logística per poder celebrar el tradicional acte d’arribada i rebuda dels Mags d’Orient. La capital ho tindrà tot a punt per fer la passejada per la parròquia. I si finalment la situació sanitària d’aquell moment impedeix de tirar-la endavant, es posposarà.

Marsol no ha donat pistes de per on poden anar els trets. Però sí que s’ha mostrat visiblement enutjada amb la decisió de la Unió Pro Turisme d’Escaldes de cancel·lar l’acte que setmanes abans s’havia anunciat que es faria conjuntament, com durant tants anys, després d’un 2021 sense cavalcada per la pandèmia.

“Nosaltres vam ser els primers sorpreses amb la decisió de la Unió Pro Turisme”, va remarcar la cònsol, que va assegurar que l’entitat coorganitzadora de la cavalcada conjunta va tirar pel dret i va fer un acord unilateral. “A partir d’aquell moment” el comú d’Andorra la Vella s’hauria posat a treballat per tal que la capital sí que pugui celebrar cavalcada. La Unió Pro Turisme també mira de dissenyar un acte per tal que els Mags d’Orient siguin d’alguna manera visibles a Escaldes.

Comentaris (8)

Trending