La Setmana Santa registra una entrada de 50.000 vehicles

El dia amb més trànsit va ser dissabte i Mobilitat havia fet una previsió màxima de 63.000 que no es va complir perquè les restriccions no es van aixecar fins dimecres

Vehicles sortint d'Andorra aquest dilluns al matí.
Vehicles sortint d'Andorra aquest dilluns al matí. Altaveu

Durant la Setmana Santa han estat 49.640 els vehicles que han accedit al país entre dijous i dilluns a través de les dues fronteres. D'ells 29.783 ho han fet per la hispanoandorrana i 19.857, a través de la frontera francoandorrana, segons les dades facilitades aquest dimarts per Mobilitat. El dia amb més entrada va ser dissabte amb 13.072.

La previsió que s'havia efectuat des de Mobilitat era d'un màxim de 63.000. Cal tenir en compte que no va ser fins dimecres que van aixecar les restriccions de circulació des d'Espanya. Això ha fet que vehicles de diversos punts d'Espanya com la Comunitat de Madrid o de Portugal no vinguessin.

Un altre factor destacat és que, a diferència d'altres anys, està força més equilibrada l'entrada per les dues fronteres. L'inici aquest dilluns d'un confinament a França va fer que el cap de setmana passat hi hagués un autèntic col·lapse circulatori per accedir al Pas de la Casa.

 
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending