Primers ‘crits d’alerta’ per la perillositat de la nova rotonda a l’altura de la borda Sabaté

Després de la seva entrada en servei tot just fa deu dies, ja s’han produït diverses topades que, sortosament per ara, no han passat de danys materials o petites fuetades cervicals

Una imatge de la rotonda.
Una imatge de la rotonda.

La rotonda de la Juberrussa, el punt rodó que el Govern es va treure de la butxaca després del canvi de titularitat del que havia estat el Punt de Trobada i que s’ha construït a l’altura de la borda Sabaté, és tot un perill. Fa tot just deu dies que està en servei i ja s’hi han produït diverses topades, alguna d’elles múltiple, que sortosament no han anat més enllà de danys materials o la causació de petites fuetades cervicals a alguns dels ocupants dels vehicles implicats.

Amb tot, ja comencen a ser diverses les veus d’alerta que evidencien de les deficiències que presenta el punt rodó en matèria de seguretat. I que faciliten, justament, els xocs. Aquest dissabte al vespre n’hi va haver un altre. No va passar d’una lesió lleu a l’esquena patida per una de les persones que viatjava en un dels turismes afectats. Però era un nou avís. La rotonda va entrar oficialment en servei el dia 7, just abans dels dies que s’esperaven de més afluència arran de la Puríssima.

La rotonda de la Juberrussa aquest dimecres.

Relacionat

La rotonda de la borda Sabaté, a punt per la Puríssima

A ull nu, diverses problemàtiques o dificultats conflueixen en la rotonda. Una, és la connexió, l’enllaç, la sortida que procedent del centre comercial que hi ha la zona desemboca al punt rodó. L’altra és el fet que la nova infraestructura viària no està ben bé al centre de la carretera i, quan se circula en direcció sud, la rotonda obliga a fer una ziga-zaga que pot convertir-se en un perill. Finalment, la velocitat amb què circulen els vehicles en els dos sentits també és un element a tenir en compte.

La rotonda de la Borda Sabaté fotografiada des de la Moixella.

Relacionat

Per Mobilitat, la rotonda de la borda Sabaté és perfectament segura si es modera la velocitat

Comentaris (27)

Trending