La rotonda de la borda Sabaté, a punt per la Puríssima

La CG-2,  s'ha eixamplat a tres carrils, més vorals i galeria de serveis, en un tram just abans d’arribar a la zona urbana de l’Aldosa de Canillo

La rotonda de la Juberrussa aquest dimecres.
La rotonda de la Juberrussa aquest dimecres. ALTAVEU

La nova rotonda de la Juberrussa (Borda Sabaté) a la CG-1, a Sant Julià de Lòria, ja està operativa per millorar la fluïdesa del trànsit. Facilita els girs dels vehicles a la carretera general, tant per als cotxes com per als autobusos que cobreixen aquest sector, i tenint en compte les activitats comercials que existeixen a la zona.

A hores d’ara, ja es pot efectuar un canvi de sentit amb cediu el pas. A més, la parada de bus situada al nou enllaç ja està en funcionament des de fa unes setmanes, en un indret que permet l’aturada sense afectar carrils ni voravia. Posteriorment s'habilitarà una escala fins el riu pels pescadors i manteniment del col·lector general d’aigües residuals. El nou enllaç suposa un estalvi en el quilometratge dels autobusos de la L1 (Sant Julià de Lòria-Escaldes-Engordany), que fins ara havien d’anar fins a l’enllaç de l’EDAR sud per poder girar. També es destaquen les cues de sortida del país que sovint es formen a les hores punta i que, a partir de l’entrada en funcionament d’aquest nou enllaç, s’escurçaran notablement, tant en longitud com en temps, per als vehicles que efectuïn el canvi de sentit.

Els treballs de la rotonda han entrat en el seu darrer tram.

Relacionat

Les obres de la rotonda a la borda Sabaté entren a la recta final

Per altra banda,  la CG-2,  s'ha eixamplat a tres carrils (actualment n’hi ha dos), més vorals i galeria de serveis, en un tram just abans d’arribar a la zona urbana de l’Aldosa de Canillo. Fins ara aquesta obra ha avançat amb treballs del mur del riu, i fa unes setmanes es van iniciar les tasques de la galeria de serveis, que se situa per sobre el mur del riu. Per encabir la galeria de serveis ha calgut micropilotar més de 100 metres de la carretera, un fet que ha comportat situar maquinària pesada a la via, ocupant un carril de circulació. A tal efecte, s’han efectuat les tasques amb pas alternatiu al llarg de les darreres setmanes.

Comentaris (7)

Trending