Les obres de la rotonda a la borda Sabaté entren a la recta final

Els treballs haurien d'estar enllestits el mes vinent i facilitarà els girs dels vehicles a la carretera general, tant per als cotxes com per als autobusos que cobreixen aquest sector

Comentaris

Els treballs de la rotonda han entrat en el seu darrer tram.
Els treballs de la rotonda han entrat en el seu darrer tram. ALBA BARÓ

La rotonda de la Juberrussa, a la carretera general 1 a Sant Julià de Lòria ja ha agafat forma i els treball, amb un cost de 2,6 milions d’euros, han entrat en el seu tram final. Les obres tenen un termini de 15 mesos que acaba el mes vinent.

Govern va aprovar l'abril de l'any passat l complement segon del Pla sectorial de noves infraestructures viàries per incloure-hi un nou enllaç a la CG1, a l'altura de la Borda Sabaté. Aquest enllaç, denominat 'rotonda de la Juberrussa', se situarà al punt quilomètric 9,389 de la CG1 i té un radi exterior de 23 metres, similar al de l'enllaç ja existent entre la CG1 i la carretera secundària de Fontaneda.

Bigues que s'estan emprant per a la construcció de la rotonda a la borda Sabaté.

Relacionat

Les obres de la rotonda a la borda Sabaté s’encareixen un 9%

La voluntat de la nova rotonda és facilitar els girs dels vehicles a la carretera general, tant per als cotxes com per als autobusos que cobreixen aquest sector, i tenint en compte les activitats comercials que existeixen a la zona. La rotonda se situarpràcticament centrada entre dos enllaços actuals -les rotondes de la Riberola i de la depuradora-. Els terrenys directament afectats pel nou enllaç són la CG1, el riu Valira i una porció de finca. 

Comentaris (5)

Trending