Les obres de la rotonda a la borda Sabaté s’encareixen un 9%

L’executiu ha ampliat en 215.000 euros el pressupost inicial i hi destinarà un total de 2,6 milions d’euros per a l’enllaç de la CG1

Comentaris

Bigues que s'estan emprant per a la construcció de la rotonda a la borda Sabaté.
Bigues que s'estan emprant per a la construcció de la rotonda a la borda Sabaté.

L’enllaç a la CG1, a l’altura de la borda Sabaté, requerirà més pressupost. Així ho ha fet públic l’executiu en el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) d’aquest dimecres on especifica una ampliació del contracte dels treballs de construcció que suposarà 215.000 euros més i dues setmanes de prolongació de la feina.

Finalment, la rotonda de la borda Sabaté suposaran 2,6 milions d’euros a l’executiu, després que en el BOPA s’hagi fet oficial una ampliació del pressupost i la prolongació de les obres, en concret, 215.000 euros i dues setmanes. Un fet que fa incrementar un 9% el cost final de l’obra.

Situació al plànol d'on es construirà la futura rotonda.

Relacionat

La futura rotonda de la Borda Sabaté haurà de guanyar en alçada

D'aquesta manera, al pressupost inicial de gairebé 2,4 milions, fet oficial el 25 d'agost de 2021, s'hi suma ara la nova partida. D'aquesta manera, els encarregats de dur a terme les tasques, Pidasa Serveis, disposaran fins a mitjans del mes de desembre per finalitzar els treballs.

Etiquetes

Els treballs de la rotonda han entrat en el seu darrer tram.

Relacionat

Les obres de la rotonda a la borda Sabaté entren a la recta final

Comentaris (6)

Trending