Cues entre la frontera i Sant Julià per sortir del país

Les retencions s’han iniciat passades les onze del matí i tot apunta que s’allargaran encara durant una bona estona, vist l’important nombre de turistes que volen sortir del Principat

Cues a l'altura del centre comercial Sant Eloi.
Cues a l'altura del centre comercial Sant Eloi.

El final del pont de la Puríssima està provocant problemes importants a la xarxa viària del país, sobretot per marxar del Principat en direcció a Espanya. Com era previsible, són molts els visitants provinents del país del sud que volen marxar de retorn cap a les seves llars. I això s’ha traduït en cues llargues que, ara mateix arriben fins a ple centre de Sant Julià.

Està clar que hi ha un nombre elevat de turistes que han volgut avançar la sortida. No els ha servit, però, per evitar cues. Des de les onze del matí, les retencions en direcció sud són importants. Ara mateix, el trànsit dens arriba des de la frontera del riu Runer fins al bell mig del centre de Sant Julià.

Caldrà veure com evoluciona tot les pròximes hores, però és de preveure que els problemes continuïn durant una bona estona. En tot cas, s’evidencia que, al menys els darrers dies del pont, són moltes les persones que han optat per venir al Principat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending