Els bitllets de l'Abonandbus del curs passat es podran utilitzar fins al 31 de desembre

Es podran fer servir en tres companyies de bus i en els trajectes a Barcelona i Tolosa i posteriorment se suprimirà

Autobusos del servei internacional Alsa.
Autobusos del servei internacional Alsa. Altaveu

Els bitllets de l'Abonandbus Internacional que no s'hagin pogut utilitzar el curs passat tindran validesa fins el pròxim 31 de desembre. El BOPA d'aquest dimecres publica l'edicte. Els estudiants que estudien a centres d’ensenyament públics o privats situats a Barcelona i Tolosa es podran beneficiar d'aquesta mesura.

 

Els bitllets ja es poden utilitzar des del passat dia 2. El preu de cada viatge és de 28 euros a Barcelona i de 21,49 euros a Barcelona. Molts estudiants no van poder fer servir tots els bitllets a causa de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. Ja el mes d'agost, la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla va manifestar que s'estava estudiant la la fórmula jurídica que havia de permetre allargar fins al 31 de desembre la vigència dels abonaments del curs passat. 

A partir d'aleshores se suprimirà aquest servei. El títol donava dret a 22 viatges a Barcelona o Tolosa, però Vilarrubla va explicar que “hi havia una discriminació perquè no tots els estudiants van a aquestes ciutats i tampoc s’aplicava cap criteri socioeconòmic”. D’aquesta forma, “els seguim invertint a ajudar als estudiants, però a qui realment tingui necessitat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending