Veïns del centre històric d’Andorra la Vella es queixen de la presència de sofre en alguns indrets

Alerten que aquest producte químic que alguns ciutadans usen per foragitar gossos i gats i evitar que especialment els primers orinin en façanes pot causar intoxicacions

Comentaris

Un dels vorals que hauria aparegut, suposadament, amb sofre aspergit.
Un dels vorals que hauria aparegut, suposadament, amb sofre aspergit.

Veïns del centre històric d’Andorra la Vella han posat en coneixement de responsables comunals de la capital la presència en alguns punts de la zona, especialment al tomb de l’aparcament de Casa de la Vall, de sofre. La queixa, expressada especialment per animalistes, es deu al fet que consideren que aquest producte químic pot ser tòxic. I podria causar danys no només a animals sinó també a les persones.

Els veïns de la zona haurien mostrat la seva indignació perquè col·legues seus haurien aspergit, almenys aparentment, sofre al voltant d’alguns immobles, d’algunes finques. El motiu? Foragitar gats i gossos i evitar que especialment aquests segons orinin a les façanes. Mentre aquests veïns clamen al fet que els propietaris han de ser prou responsables i no portar lliures els animals i, per tant, que puguin evitar certes conductes, els animalistes creuen que posar sofre està fora de lloc atès que no només pot afectar aquells animals als quals va dirigida l’acció, per dir-ho d’alguna manera, sinó que podria ocasionar intoxicacions, s’ha dit ja, tant a animals com a persones.

Comentaris (5)

Trending