Campanya de prevencions d’incendis del 18 de juny a l’11 de setembre

Des de protecció civil també es fa un recordatori dels consells per la revetlla de Sant Joan perquè sigui tan segura possible i la nit esdevingui una festa sense incidents

La foguera d'Escaldes-Engordany en una edició passada de la revetlla de Sant Joan.
La foguera d'Escaldes-Engordany en una edició passada de la revetlla de Sant Joan.

L'estiu és el període amb més probabilitat d'incendis per les altes temperatures i la manca de pluges. Per aquest motiu, del 18 de juny a l'11 de setembre, el Govern realitza la campanya de prevenció amb l'objectiu que la gent del país pugui conèixer el perill al territori nacional i les mesures preventives activades. A més, també s'han activat els consells per una revetlla de Sant Joan segura.

Com cada estiu, des de l’executiu, concretament Protecció Civil, amb Bombers engeguen la campanya de prevenció d’incendis. Enguany, aquest any s’iniciarà el 18 de juny i s’allargarà fins a l’11 de setembre amb la qual la població pot consultar el perill al territori nacional i activar, si escau, una sèrie de procediments preventius.

A més, en aquest butlletí específic també es pot conèixer altra informació d’interès com la dels berenadors del país –des del seu estat d’obertura, les condicions d’ús, accessos i punts d’interès propers a la zona–.

D’altra banda, amb la proximitat de Sant Joan, han fet memòria de les recomanacions de cara a aquesta nit de pirotècnia. Entre aquestes hi ha la de no guardar mai petards a les butxaques ni subjectar-los amb les mans, no encendre petards al costat d’una zona boscosa o si un petard no s’encén bé, no es toqui i remullar-lo, entre altres. De fet, en el web de protecció civil s’especifiquen totes elles per tal que la revetlla sigui tan segura com sigui possible i sense incidents.

Etiquetes

Comentaris

Trending