L'executiva del PS confirma el 29 de juny com a data pel congrés

Es renovaran els càrrecs directius de la formació

-
-
L'executiva del Partit Socialdemòcrata (PS) reunida aquest dimarts ha confirmat la data del 29 de juny pel congrés que ha de servir per a la renovació dels càrrecs directius de la formació, per marcar l'estratègia de cara a les eleccions comunals de desembre i per valorar l'inici de la nova legislatura, sobretot després del pacte electoral amb Liberals i el posterior acord d'aquests amb Demòcrates després de les eleccions.
 

Juny és el mes dels congressos polítics. El primer, el de Demòcrates (14 de juny), l'endemà el de Progressistes-SDP, el de Liberals (20 de juny) i el del Partit Socialdemòcrata (29 de juny). L'executiva del PS en la seva reunió d'aquest dimarts va confirmar la data que ja havia avançat l'Altaveu. 

El congrés ha de servir per renovar els càrrecs directius, tot i que alguns d'ells ja han avançat que aspiraran a la reelecció, i per marcar l'estratègia de cara a les eleccions comunals de desembre, Aquest serà un punt especialment calent per l'experiència recent amb els Liberals i el posterior pacte postelectoral de la formació amb Demòcrates. Malgrat aquest precedent, des del PS són conscients que algunes parròquies hauran d'integrar-se en una llista amb altres formacions com és el cas de Sant Julià de Lòria.

Un altre punt que es tractarà al congrés serà la valoració de l'inici d'una legislatura en la qual, tot i obtenir uns bons resultats, el PS estarà a l'oposició. Pel que s'ha vist en aquests primers dies serà dura.

Etiquetes

Comentaris

Trending