La reobertura del Punt de Trobada provoca una alta afluència de vehicles

Abans de les nou del matí hi havia retencions per accedir a l'aparcament

Vehicles accedint al Punt de Trobada abans de les nou del matí
Vehicles accedint al Punt de Trobada abans de les nou del matí
El centre comercial Leclerc-Punt de Trobada de Sant Julià de Lòria ha reobert amb normalitat les portes aquest dissabte, a les nou del matí, una setmana després de l'esllavissada que va provocar importants danys materials.  Ja abans de l'hora d'obertura hi havia una alta afluència de vehicles per accedir a l'aparcament. A l'establiment no hi havia cap senyal de les destrosses amb la caiguda de roques, pedres i l'entrada d'aigua del desmunt que hi ha just al davant.

Des d'abans de les nou del matí l'entrada a l'aparcament tancat del centre comercial Leclerc-Punt de Trobada ha anat registrant una alta afluència de vehicles i s'han format algunes retencions. Dos agents de policia i personal de seguretat del magatzem s'encarreguen de la gestió del trànsit. Cal recordar que l'aparcament obert no és accessible.

Malgrat les retencions de primera hora, els responsables del centre creuen que a partir de la una del migdia hi haurà la màxima presència de clients, tenint en compte l'arribada de turistes des de la frontera del riu Runer i el fet de ser dissabte, un dels dies de més activitat. En la primera hora d'obertura el gruix de feina ha estat a la cafeteria i els clients poc a poc han anat al supermercat per efectuar les seves compres.

La reobertura es produeix set dies després de l'esllavissada que va tenir lloc al desmunt que hi ha just al davant. Des d'aquell dia, uns 200 treballadors han participat en les tasques de neteja. L’aigua va inundar gran part de la planta baixa del centre comercial, la qual va afectar també les plantes soterrànies. L’impacte de l’aigua va provocar danys a la marquesina exterior i a la porta principal i van caure part dels falsos sostres interiors.

Els responsables de l'establiment no han xifrat encara les pèrdues provocades pel tancament que ha coincidit amb uns dels dies que hi ha més moviment de l'any coincidint amb el pont de la Mare de Déu d'Agost.

 

Comentaris (2)

Trending