Alliberada amb càrrecs una de les sospitoses de ‘fer desaparèixer’ set quilos d’or en lingots

La dona, una resident de 46 anys, va ser detinguda dilluns en el marc d’una operació que es va iniciar per una denúncia per furt de les barres del metall preciós interposada el novembre

-
-
La dona detinguda dilluns en el marc d’una investigació per aclarir la desaparició de set quilos d’or en lingots d’un domicili d’or del Principat ha estat posada en llibertat després de respondre davant el jutge responsable de la instrucció del cas. Alliberada però amb càrrecs, ja es dóna per fet que va participar en la trama que va fer desaparèixer les barres del material preciós valorades en 300.000 euros. L’operació continua en marxa i es preveu que hi hagi altres detencions.

Com que la investigació segueix, els responsables de la mateixa estan treballant molt escrupolosament. La detenció es va practicar dilluns al matí com a resultat de les indagacions fetes arran d’una denúncia interposada el novembre per la desaparició dels lingots. Els fets teòricament estan qualificats de furt. I com que no hi va haver força, de seguida la investigació es va centrar en l’entorn de les víctimes, una família establerta al Principat però sense cap gran connexió ‘vip’, si es pot dir així. L’or seria una més de les seves inversions. D’aquí que el cercle es va anar reduint per aquestes dues coordenades: saber que al domicili hi havia lingots i que no calgués recórrer a cap tipus de força per sostreure’ls.

La detenció es va produir sota la direcció de les autoritats judicials que porten la instrucció i en presència de membres de la fiscalia. La dona formaria part, certament, de l’entorn de les víctimes i no seria, o almenys així se sospita, la única persona que hauria participat en l’acció per ‘birlar’ l’or. De fet, els lingots no han aparegut i s’està investigant si es pot saber el parador de l’or, que probablement hores d’ara ja deu ser irrecuperable. La detinguda va passar a disposició judicial dimarts a la tarda i va ser processada però es va acordar la seva llibertat provisional. Les fonts no han pogut confirmar, però, si amb algun tipus de mesura.

 

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.