La policia controla ‘trialeros’ a Arinsal i cotxes d’alta gama fent curses a Pal

(AMB VÍDEO) Aquests darrers dies s’han incrementat les queixes sobre vehicles circulant a velocitat anormalment alta per la parròquia de la Massana

Un jove passejava aquest dissabte damunt d'una corda lligada entre arbre i arbre a Santa Caterina d'Ordino.
Un jove passejava aquest dissabte damunt d'una corda lligada entre arbre i arbre a Santa Caterina d'Ordino.
La policia ha incrementat els controls per intentar aconseguir que el màxim de persones compleixin degudament el confinament. La mesura es mira de conciliar amb el dret d’algunes persones de poder sortir al carrer per diverses circumstàncies. El cos de l’ordre ha centrat en gran part els seus esforços aquest dissabte a la parròquia de la Massana. La raó? Hi havia nombroses queixes de ciutadans que veuen circular entre Erts i Pal cotxes d’alta gama a velocitats anormalment alta.

Entre control i control, fonts coneixedores de l’operació han assegurat que s’ha donat l’alto a nombrosos pilots de trial que a l’entorn d’Arinsal s’estaven prodigant en la seva afició. De moment, la policia no imposa multes però sí que avisa de la situació. En aquest cas, la principal indicació, més enllà de la qüestió de solidaritat vers la resta de la població, és el fet que algun dels pilots pogués patir mal i això contribuís a col·lapsar, més si cal, el sistema sanitari.

De persones duent a terme accions anormalment recomanables se n’han detectat nombroses. El fet que hi hagi molta gent confinada a casa fa que, també, hi hagi molts observadors del carrer. D’aquí que s’hagin detectat més del que era habitual els vehicles fent curses per la zona de Pal. Com a mínim s’hauria enxampat un dels cotxes que suposadament participa d’aquestes curses, però en el moment del control el vehicle (un Ferrari) circulava a la velocitat adequada.

Entre altres situacions difícils d’entendre davant la situació actual, per exemple, hi ha qui ha pogut veure un jove fent peripècies amb una corda lligada entre dos arbres a l’indret de Santa Caterina, a Ordino. Ja no és pel risc de contagi, que també, sinó sobretot és pel perill de fer-se mal i haver de disposar d’un recurs sanitari que ara per ara ha d’estar centrat del tot amb el combat del coronavirus.

També hi ha ciutadans que es queixen per la persecució a què estan sotmesos per part d’altres veïns. En aquest sentit, hi ha casos i casos i persones i situacions que no només poden sortir al carrer amb les degudes precaucions sinó que a més a més és recomanable que ho facin, sempre que no abusin de la situació. Persones que pateixen determinades patologies, persones que necessiten treure a passejar l’animal domèstic (sempre que sigui a prop del domicili, no pas a cinc quilòmetres) o persones que necessitin diferents serveis que poden trobar a l’exterior del seu domicili.

 

Comentaris (8)

Trending