La fiscalia demanarà nou anys de presó a l’empresari que va intentar atropellar un soci seu

Els fets van passar el 15 de juny de l’any passat i va ser l’últim episodi d’un enfrontament que mantenien els dos homes per les diferències sobre la marxa d’un grup de conegudes pizzeries 

-
-
La fiscalia demana nou anys de presó per a l’empresari del sector de la restauració que va intentar atropellar ara fa pràcticament un any un soci seu en un històric negoci de pizzeria. Justament, les diferències que mantenien sobre la gestió i els deutes del grup empresarial -té almenys quatre locals- va originar una batalla que venia de lluny i va cloure amb l’intent d’homicidi.

L’acusat roman ingressat al centre penitenciari de la Comella des de l’11 de juliol, després que inicialment el batlle de guàrdia davant el qual el detingut va passar a disposició judicial el processés però el deixés en llibertat provisional. Ja va ser l’acusació pública qui va recórrer contra l’alliberament i qui va dur el Tribunal de Corts a decretar l’empresonament que es va concretar després que el processat tornés al Principat d’una estada d’uns dies a França, d’on és originari.

El fiscal entén que hi ha elements més que suficients per considerar que l’home, de 58 anys, va voler atropellar el seu soci amb la intenció de generar-li un dany que li podia haver comportat la mort. De fet, després d’un primer intent fallit, segons testimonis presencials, l’ara empresonat va fer marxa enrere amb el vehicle que conduïa amb la intenció de tornar a envestir la víctima, que sortosament va patir ferides poc greus de les quals es va poder recuperar amb relativa celeritat.

Els fets van succeir el 15 de juny de l’any passat. Encara que no conjuntament, els dos homes, que ja feia temps que estaven enfrontats per la marxa del negoci que compartien des de feia molts anys i que ja havien tingut anteriorment altres desencontres sobretot per qüestions econòmiques, van coincidir per dinar en un dels establiments del seu grup empresarial. Quan un i l’altre van acabar l’àpat, cadascun va anar a la seva. Qui resultaria ser la víctima va agafar la moto amb què habitualment es movia i va iniciar el camí cap al seu domicili, a Sispony, on tenia una cita prevista.

Empresonat des de l’11 de juliol i acusat d’un homicidi en grau de temptativa, va seguir la víctima fins a casa d’aquesta i s’hi va llançar al damunt amb el cotxe

De forma incomprensible i a una certa distància, l’altre soci va perseguir a una relativa distància el primer amb vehicle. Quan la víctima es disposava a accedir al garatge del seu domicili, en un carrer pràcticament sense sortida, va ser quan el cotxe que el seguia va accelerar i s’hi va llançar al damunt. Una pilona que hi havia a l’indret va minimitzar l’impacte. Segons testimonis presencials, el vehicle va fer marxa enrere per tornar a envestir l’home. L’operació, però, no va acabar de reeixir.

Finalment, el conductor va agafar i es va allunyar del lloc. Amb posterioritat va ser detingut per la policia. L’endemà, encara no 24 hores, va passar a disposició judicial i tot i ser processat per un delicte de lesions va quedar en llibertat provisional. Sense dubtar-ho, l’home encara protagonitzaria al cap de poques hores un incident amb un treballador d’un dels establiments del grup de pizzeries. Més tard i producte del recurs de la fiscalia acabaria ingressant al centre penitenciari.

A la presó, l’home ha tingut un comportament relativament estrany. Amb molts alts i baixos psicològics i el sofriment d’alguna dolença física que l’ha obligat a ingressar en règim de detingut al centre hospitalari. En moltes ocasions hauria fet veure, suposadament, que no recordava res. En qualsevol cas, l’acusat tindrà l’oportunitat d’explicar-se durant la vista oral que està prevista per al 21 de juny i durant la qual, si no hi ha canvis, serà quan el representant del ministeri fiscal li demanarà els nou anys de reclusió.

L\'empresari empresonat per la \'guerra de la pizza\' acumula dues denúncies més per amenaçar un treballador

Relacionat

L’home que va envestir el seu soci amb el cotxe en la ‘batalla de la pizza’ al·lega que no hi tornarà per demanar l’alliberament
L\'empresari empresonat per la \'guerra de la pizza\' acumula dues denúncies més per amenaçar un treballador

Relacionat

L'empresari empresonat per la 'guerra de la pizza' acumula dues denúncies més per amenaçar un treballador

Relacionat

Testimonis incriminen l'home finalment empresonat per la 'guerra de la pizza'
L\'empresari que va atropellar el soci intencionadament haurà d\'entrar a la presó... però ja ha marxat del país

Relacionat

L'empresari que va atropellar el soci intencionadament haurà d'entrar a la presó... però ja ha marxat del país
La \'batalla de la farina\' que va precedir l\'intent d\'atropellament entre els socis d\'un grup de pizzeries

Relacionat

La 'batalla de la farina' que va precedir l'intent d'atropellament entre els socis d'un grup de pizzeries
La fiscalia recorrerà contra l\'alliberament de l\'empresari que va envestir expressament el soci amb el cotxe

Relacionat

La fiscalia recorrerà contra l'alliberament de l'empresari que va envestir expressament el soci amb el cotxe
La \'batalla de la pizza\' o quan un empresari envesteix el soci amb el cotxe per desavinences econòmiques

Relacionat

La 'batalla de la pizza' o quan un empresari envesteix el soci amb el cotxe per desavinences econòmiques

Comentaris

Trending