La dona ferida en el xoc múltiple d'Aixovall evoluciona favorablement

La víctima va perdre el control del seu cotxe i va envair el carril contrari de la recta de la Margineda, impactant amb un vehicle que alhora va topar amb un automòbil de la policia

-
-
La dona de 57 anys que pateix politraumatismes a la cama i al braç es troba estable ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fonts properes a la investigació indiquen que de moment no s'ha pogut prendre declaració a la ferida però no descarten que el xoc fos fruit d'una distracció o que s'hagués quedat adormida al voltant.

Després de patir l'accident a la recta de la Margineda, aquest dimarts, la dona va ser operada al centre sanitari del Principat sense complicacions. Les fonts de l'hospital indiquen que la seva evolució és correcta i que en els pròxims dies també haurà de ser intervinguda quirúrgicament d'un braç.

L'accident de trànsit es va produir aquest dimarts vers dos quarts de 10 del matí a la CG-1, prop del trencament d'Aixovall, i s'hi van veure implicats tres vehicles: un Volkswagen Passat matriculat al Principat de la víctima amb el qual va perdre el control i va envair el carril contrari de la recta impactant amb un automòbil matriculat a Espanya que alhora hauria topat amb un cotxe de la policia on en el seu interior hi anava un agent que patrullava.

Comentaris

Trending