Una setmana més d’ajornament per al judici de la causa general del ‘cas BPA’

El positiu de l’advocat d’un dels principals processats en l’afer que s’havia de reprendre aquest dilluns obliga a posposar la represa de la vista almenys fins dilluns que ve

La vista es va celebrar a la Sala Magna.
La vista es va celebrar a la Sala Magna. Toni Solanelles

El judici del ‘cas BPA’ estarà aturat almenys una setmana més. El positiu de l’advocat d’un dels principals processats, que l’obliga a confinar-se d’entrada set dies, ha portat el Tribunal de Corts, com era de preveure, a posposar la represa de la vista una setmana més.

Una vegada les parts han estat presents aquest matí a la Seu de la Justícia, s’ha notificat que es posposa la represa fins al proper dilluns, 17 de gener, quan ja hauria d’haver acabat el confinament l’advocat que aquest diumenge a la tarda va posar en coneixement dels magistrats que era positiu.

Una vista de la sala durant la represa del judici després de les vacances d'estiu.

Relacionat

Nous contagis entre advocats posen en dubte la represa del judici del ‘cas BPA’

Caldrà veure ara, durant aquesta setmana, si hi ha noves incidències que puguin tornar a alterar les previsions fixades després del darrer contagi anunciat. La vista està aturada des del 21 de novembre, quan es va diagnosticar el positiu del president de la sala, Enric Anglada. Des de llavors diverses circumstàncies, majoritàriament lligades a la pandèmia i també les festes de Nadal, han mantingut aturat el judici.

Ha estat el mateix Anglada qui ha anunciat el nou ajornament, i el president el tribunal de sala ja ha advertit que caldrà veure el protagonisme de les persones que puguin veure’s emmarcades en algunes noves incidències per decidir si es reprèn o no. En funció de qui siguin els afectats no s’aturarà la vista.

Comentaris

Trending