La representant dels batlles i magistrats al Consell Superior es nega a plegar

Clàudia Arias és conscient que aquells que formalment la van designar estan altament disgustats amb la seva tasca al poder judicial, però almenys per ara no es planteja plegar

Clàudia Arias el dia de la presa de possessió del càrrec.
Clàudia Arias el dia de la presa de possessió del càrrec. CONSELL GENERAL

La representant dels batlles i magistrats al Consell Superior de la Justícia (CSJ), Clàudia Arias, no té previst plegar, almenys no pas pel fet que especialment els responsables de la primera instància jurisdiccional li hagin fet saber que ja no pot comptar amb la seva confiança. Hores d’ara, segons les fonts, Arias hauria deixat clar que no té intenció de renunciar al seu càrrec dins de la cúpula judicial.

Juntament amb Maica Torres, Arias, llicenciada en Dret de formació, seria una de les persones que més fermesa ha mostrat en algunes decisions i que més caràcter imprimeix a la institució. No només en les decisions o relacions de portes en fora sinó també en els debats interns que manté la institució. Algunes fonts han assegurat que la sortida de la representant dels batlles i magistrats era o seria una de les opcions per intentar reconduir la situació.

Enric Casadevall prenent jurament a Laura Rodríguez en la presa de possessió com a batlle presidenta.

Relacionat

El Consell Superior busca la fórmula per renovar Núria López de forma temporal

Amb un nou delegat dels professionals jurisdiccionals, per exemple la decisió de no renovar la batlle Núria López de ben segur podria canviar. Segons algunes fonts, en aquest cas, i vinculat a Arias, hi hauria elements més enllà dels professionals actuals per desestimar la continuïtat de qui va ser també secretària general dels comuns d’Ordino i Canillo encara que sigui de manera temporal, que es el que defensen que es faci alguns dels batlles.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending