Llibertat amb càrrecs i pendent de l’anàlisi dels mòbils ‘l’espia dels emprovadors’

El jove resident detingut per suposadament gravar dones que es provaven peces de vestir en botigues de roba té prohibit tornar a accedir a establiments d’aquesta tipologia mentre no es dugui a terme la investigació pertinent

El vehicle policial amb el detingut a l'interior, dissabte a la tarda, al costat de l'establiment.
El vehicle policial amb el detingut a l'interior, dissabte a la tarda, al costat de l'establiment. Toni Solanelles

El jove resident de 24 anys detingut dissabte a la tarda acusat de gravar dones mentre es provaven peces de roba en emprovadors de cèntriques botigues del Principat ha quedat en llibertat aquest matí després de passar a disposició judicial. Això sí, se l’ha processat per un delicte contra la intimitat i el seu futur legal resta pendent de l’avenç de la investigació i essencialment de l’anàlisi dels seus dispositius electrònics, especialment dels mòbils. Mentrestant, i entre altres, tindrà prohibida l’entrada en botigues on hi hagi emprovadors. En cas contrari, ingressaria a la presó.

L’home va ser detingut dissabte poc després de les 7 de la tarda després que les dependentes d’una botiga franquiciada de l’avinguda Carlemany el reconeguessin com la persona que ja dies abans hauria estat als emprovadors de l’establiment suposadament gravant amb el mòbil persones que accedien al mateix espai. La policia, tal i com va avançar l’Altaveu, ja investigava fets pràcticament idèntics i gairebé tenia identificat un sospitós arran de, com a mínim, una denúncia d’una altra botiga.

El descriptiu ofert per les dependentes de la botiga de Carlemany en els emprovadors de la qual havia accedit l’home va quadrar amb la del sospitós que cercava la policia per, almenys, una denúncia prèvia

El descriptiu ofert per les dependentes de la botiga en els emprovadors de la qual havia accedit l’home va quadrar amb la del sospitós que cercava la policia. Davant d’aquest fet, una patrulla es va desplaçar fins a l’establiment de l’avinguda Carlemany i va procedir a la seva detenció. Després d’unes gestions (com ara la presa de testimoniatge a una clienta que hauria estat suposadament enregistrada per l’ara processat) l’home va ser traslladat a les dependències policials on s’ha estat fins aquest matí.

En les seves declaracions, l’home hauria negat haver comès res de dolent. I davant l’acusació que havia enregistrat dones que estaven emprovant-se roba, la seva justificació per negar-ho hauria estat que era impossible perquè és homosexual. En tot cas, almenys en aquesta darrera ocasió, segons les fonts consultades, hauria estat enxampat clarament ‘in fraganti’. Davant d’aquest fet se l’ha processat i se li han comissat diversos dispositius electrònics (com ara mòbils) per analitzar-los i veure si hi ha material enregistrat que casi amb el que se sospita que hauria gravat.

La policia en plena actuació, amb el detingut ja a l'interior del vehicle.

Relacionat

Detingut un jove que es dedicava a gravar dones en emprovadors de botigues de roba

Mentrestant, se li haurien imposat algunes mesures cautelars, entre les quals hauria transcendit la prohibició de tornar a accedir a qualsevol establiment on hi hagi emprovadors. En cas que tornés a ser enxampat en una botiga amb les esmentades característiques, automàticament hauria d’ingressar a presó mentre avança la investigació del cas.

Comentaris (3)

Trending