Detingut un jove que es dedicava a gravar dones en emprovadors de botigues de roba

La policia ja feia dies que li anava al darrere a partir de com a mínim una denúncia d’un establiment i aquest dissabte va ser enxampat ‘in fraganti’ després que les dependentes d’una de les botigues ja ‘afectades’ el van reconèixer

La policia en plena actuació, amb el detingut ja a l'interior del vehicle.
La policia en plena actuació, amb el detingut ja a l'interior del vehicle. Toni Solanelles

Entrava a la botiga, anava a la zona dels emprovadors fent-se passar per eventual client, i feia temps esperant a veure qui accedia als espais de banda i banda. I sempre que podia, suposadament, que això és el que s’està investigant, posava en marxa el mòbil i presumptament enregistrava aquelles dones que s’emprovaven roba als vestidors. Les dependentes d’alguns establiments ja feia dies que tenien la mosca al nas, i la policia alguns dies que li anava al darrere.

Finalment, aquest dissabte a la tarda se’l va acabar enganxant ‘in fraganti’. Com a mínim, enxampat a l’interior dels emprovadors d’un establiment de l’avinguda Carlemany que ja abans s’havia trobat amb el mateix problema. De fet, haurien estat les dependentes de la botiga, d’una de les conegudes franquícies de roba, tant de dona com d’home que hi ha al centre del país, les que haurien reconegut l’home -un resident de 25 anys- com la persona de la qual sospitaven. I sí sí, com aquell que diu, directe cap els emprovadors.

Durant la jornada d’aquest dissabte ja s’havia mig identificat el jove -un resident de 25 anys- i s’estava a l’expectativa que accedís a alguna botiga on, presumptament, dur a terme l’actuació delictiva que se li pressuposava

Davant d’això, van avisar la policia i una de les patrulles es va desplaçar d’immediat a la zona. Segons algunes de les fonts consultades, durant la jornada d’aquest dissabte ja s’havia mig identificat el jove i s’estava a l’expectativa que accedís a alguna botiga on, presumptament, dur a terme l’actuació delictiva que se li pressuposava. Així, quan van rebre l’avís de l’establiment en qüestió, poc van trigar en saltar-li al damunt.

Els agents de seguida van traslladar el sospitós cap a l’interior del vehicle patrulla mentre es feien quatre gestions amb els responsables del comerç en qüestió. Poc abans de les 8 de la tarda, segons que va poder comprovar l’Altaveu, la patrulla va acabar les primeres gestions a l’establiment -ja hi havia interposada com a mínim una denúncia, encara que les fonts consultades no han pogut confirmar si d’aquella botiga o d’una altra- i va traslladar l’home cap al despatx central de la policia.

Allí se li va comunicar al jove que quedava formalment detingut i se’l va informar de l’acusació que pesa presumptament sobre ell. Un delicte contra la intimitat. L’home continua detingut en dependències policials i es preveu que entre avui i demà passi a disposició judicial. Un dels elements que es mirarà de comprovar són els dispositius mòbils i electrònics de què pugui disposar el detingut, per mirar de comprovar si disposa d’alguna de les suposades gravacions íntimes que hauria fet, presumptament, en els emprovadors de les botigues.

Comentaris (2)

Trending