Immaculada Rodríguez designada vicepresidenta de la Batllia

La batlle especialista en administratiu estrena un càrrec que s’ha oficialitzat amb la darrera modificació de la Llei de la Justícia

Comentaris

La batlle Immaculada Rodríguez.
La batlle Immaculada Rodríguez. arxiu

La batlle especialista en Dret administratiu encara que també està incardinada, és clar, a la secció civil, Immaculada Rodríguez ha estat designada pel Consell Superior de la Justícia vicepresidenta de la Batllia. Es tracta d’un càrrec de nova creació oficialitzat a través de la darrera modificació de la Llei de la Justícia.

Rodríguez farà tàndem amb el fins ara president de la Batllia, el civilista David Moynat, amb llarga experiència en el càrrec, que ocupa ara en una segona etapa al capdavant de la coordinació dels jutges de primera instància i instrucció del Principat. La creació de la vicepresidència de la Batllia té per objecte facilitar una major coordinació de la Batllia, distribuint la feina entre dues persones.

Encara que informalment, ja hi va haver una etapa, no pas gaire llunyana, en què la Batllia va funcionar amb una mena de presidència bicèfala. Llavors, la presidenta oficial era Laura Rodríguez, però incidia força en la gestió del dia a dia de la primera instància judicial la també civilista -encara que amb passat a la instrucció penal com a secretària judicial i també a la fiscalia- Nàdia Alís.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending