La dona enxampada conduint amb el carnet retirat estava treballant de repartidora

Se li ha imposat un mes i mig més de prohibició de conduir després de la detenció de dimecres al vespre a l’avinguda del Fener d’Escaldes

Un control policial.
Un control policial. ARXIU

La dona de 57 anys que va ser detinguda dimecres al vespre en controlar-la conduint amb el permís retirat a l’avinguda Fener d’Escaldes estava treballant en aquell moment, segons que han explicat fonts coneixedores del cas. La dona tenia el carnet de conduir retirat per ordre administrativa fins a final d’aquest mes d’agost. Però resulta que es guanya la vida treballant de repartidora per una empresa del sector.

La detenció hauria generat una forta contrarietat a la dona, que hauria mostrat la seva queixa pel fet de no poder treballar. En passar a disposició judicial, però, el fiscal no va atendre pas les seves súpliques. Ben al contrari, en el marc d’un judici ràpid que es va celebrar aquest dijous va proposar que es dictés una nova retirada del carnet de conduir, ara ja per ordre judicial, de tres mesos.

Un control nocturn de la policia.

Relacionat

El cost de no tenir paciència

Finalment, i tot i el malestar de la dona, el batlle de guàrdia va acordar que la prohibició de conduir, la retirada del permís, sigui per un mes i mig. Veient que en cas de no acceptar l’ordenança penal proposada una ulterior condemna podia comportar una retirada del carnet per molt més temps, la dona va acabar acatant, no sense evidenciar el seu malestar per les dificultats que li comporta la decisió en relació amb la vida laboral.

Comentaris (3)

Trending