El cost de no tenir paciència

La policia deté una dona a qui va enxampar conduint amb el permís retirat per ordre administrativa; la sorpresa és que la prohibició expirava en pocs dies

No tenir paciència pot, a vegades, jugar una mala passada. És el que li ha succeït a la dona detinguda aquest dijous a la nit. Se la va enxampar conduint, quan feia temps que, administrativament, no ho podia fer. Per tant, ha comès, presumptament, un delicte de desobediència. Ara bé, el més curiós del cas és que la prohibició expirava a finals de mes.

L’arrest va tenir lloc pels volts de les nou del vespre. La policia va aturar un vehicle a l’avinguda del Fener i, quan va procedir a identificar la conductora, de 57 anys, i a demanar-li el permís de conduir, ella va haver d’admetre que no el tenia. Que feia temps que li havien retirat. No pas per la via penal; per l’administrativa. Sigui com sigui, el que està clar és que no podia posar-se al volant.

I ho havia fet. Per tant, constatada aquesta realitat, els agents van procedir a la seva detenció. Aquest matí ha estat posada a disposició judicial. Davant el batlle, haurà de respondre per un presumpte delicte de desobediència.

La situació, admeten les fonts consultades ha causat una certa sorpresa en els agents que van fer la intervenció. I és que, si ve és cert que la dona tenia a sobre una prohibició per conduir, aquesta seria vigent per poc temps. La retirada del permís se li acabava a finals de mes. Per tant, per no tenir paciència, ara haurà d’afrontar, ben segur, noves sancions.

Comentaris (2)

Trending