La Batllia també admet la demanda de Carine Montaner contra el projecte de Grifols

La consellera no adscrita considera que els contractes entre l’administració andorrana i la multinacional farmacèutica són nuls de ple drets

Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat.
Carine Montaner durant una comissió legislativa de Sanitat. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La Batllia estudiarà, també en el cas de la conseller general no adscrita Carine Montaner, si els contractes subscrits entre l’administració andorrana -i especialment entre l’ADI- i la farmacèutica Grifols s’adeqüen a la normativa vigent al Principat. La parlamentària creu que els acords entre el Govern i la multinacional vulneren la legislació actual i són nuls de ple dret. Per això reclama la nul·litat del contracte.

Govern va desestimar el recurs de Montaner igual com va fer amb el del conseller de la minoria comunal d’Orino Enric Dolsa. Sengles recursos són molt similars. Després que l’administració, de forma molt breu i sense entrar en el fons de la qüestió plantejada, es tragués de sobre tant a Montaner com a Dolsa, els dos polítics, cadascú per la seva banda, van presentar una demanda davant la secció administrativa de la Batllia.

Enric Dolsa, un dels promotors de la plataforma, prenent la paraula en la reunió pública del juny.

Relacionat

La Batllia admet a tràmit la demanda de Dolsa contra el pacte de socis entre Govern i Grífols

Si fa uns dies va ser acceptada la demanda presentada pel conseller ordinenc, ara s’ha admès l’escrit interposat per la parlamentària. L’admissió a tràmit és poc més que un tràmit, com el seu nom indica. I l’únic que fa és posar en marxa tot l’engranatge, obligant l’administració, per exemple, a aportar tota la documentació que formi part de l’expedient qüestionat. Hi havia alguna documentació que tant Dolsa com Montaner van sol·licitar i no se’ls va facilitar.

Comentaris (3)

Trending