Alliberada la dona de la cocaïna llançada pel celobert empresonada per desobeir la batlle

Ha estat dues setmanes llargues a la Comella després de veure’s implicada en un parell de situacions delicades i no complir les ordres de la instructora judicial

Imatge d'una zona exterior del centre penitenciari.
Imatge d'una zona exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

Encara no han estat vint dies. Per ara, o això sembla, suficients perquè a priori recapaciti. Aquest dimecres ha estat alliberada la dona que just després de Reis va ser empresonada per desobeir les ordres donades per la batlle instructora d’una causa de tràfic de droga en què s’havia vist implicada. De fet, tan implicada que va arribar a llançar pel celobert de l’edifici on vivia un embalum de cocaïna embolicat amb roba interior.

Aquest matí han citat a la dona a la Seu de la Justícia, procedent de la Comella, i li han comunicat que la deixaven en llibertat, segons fonts judicials. Havia entrat al centre penitenciari, on també hi ha la seva parella -o, almenys, la parella que tenia el setembre quan va començar tot plegat-, el 7 de gener. Avui n’ha sortit. La batlle li havia demanat que es presentés periòdicament a la seu judicial. Farta dels incompliments, en va ordenar la detenció i l’ingrés a la presó.

Immoble a l'avinguda Meritxell on hi va haver l'incident.

Relacionat

La dona que va llançar cocaïna embolicada amb roba interior per un celobert acaba a la presó

La dona va ser la que va acabar ‘alertant’ la policia el setembre passat, l’11 de setembre exactament, quan va córrer més del compte a buscar la droga que havia llançat pel celobert pensant que la patrulla policial que acudia a l’immoble havia sospitat quelcom del que passa al seu pis. Va anar a recuperar la cocaïna tant ràpid que ella mateixa es va delatar. Sort que el seu company es va fer càrrec de tot i va assumir la titularitat del material i l’ús que se’n feia.

Les detencions es van fer en un edifici de l'avinguda Meritxell.

Relacionat

Una fuita d’aigua a l’avinguda Meritxell ‘descobreix’ una xarxa de tràfic de cocaïna

Setmanes després, i ja amb el company empresonat, i quan en principi altres companys de pis llavors controlats haurien d’haver estat fora del país per haver-se’ls detectat de manera irregular, la policia va haver de tornar a fer acte de presència al pis de l’avinguda Meritxell on vivien. Llavors hi havia pel mig unes agressions. I novament temporers il·legals. La dona es va tornar a salvar. Fins que la batlle es va cansar dels incompliments. Avui l’ha deixat sortir de la presó.

Comentaris (1)

Trending