La dona que va llançar cocaïna embolicada amb roba interior per un celobert acaba a la presó

Els seus reiterats incompliments amb la Justícia després de quedar en llibertat al seu dia i de veure’s involucrada en un altre incident posteriorment han afartat la batlle del cas que l’ha enviat a la Comella

Immoble a l'avinguda Meritxell on hi va haver l'incident.
Immoble a l'avinguda Meritxell on hi va haver l'incident. Toni Solanelles

La dona que el mes de setembre va ser detinguda juntament amb el seu company acusada de tràfic de droga però finalment va ser alliberada en considerar-se que la cocaïna trobada per casualitat era en efecte de l’home i que qui es dedicava al ‘negoci’ era ell, finalment ha acabat ingressant a la presó. La batlle que porta el cas i que inicialment la va deixar lliure encara que amb càrrecs s’ha afartat dels suposats reiterats incompliments de la dona i finalment n’ha ordenat la seva detenció i ingrés a la Comella.

L’arrest, segons fonts judicials, s’hauria produït aquest dijous i la dona ja no va passar ni per dependències policials. Directament se l’hauria traslladat a la Seu de la Justícia i d’allí, una vegada comunicada la situació, se l’hauria derivat cap al centre penitenciari, on va ingressar al punt del migdia d’ahir. Podria no ser l’única que acabés en la mateixa situació, atès que aquesta noia viu en un pis a l’avinguda Meritxell que es considera ‘pis pastera’, on convivia amb altres persones que fan estada al Principat de manera irregular.

En la primera ocasió, la dona i la seva parella van ser detinguts després que una fuita d’aigua a l’immoble els fes prendre decisions equivocades. De fet, hauria llançat un embolcall amb cocaïna dissimulat entre roba interior pel celobert de l’habitatge. Havia acudit al bloc la policia per la fuita, però la noia va pensar-se inicialment que anaven a per ells. No va ser el cas. Però es va precipitar alhora d’anar a recollir la roba que li havia caigut. I va acabar sent descoberta.

Les detencions es van fer en un edifici de l'avinguda Meritxell.

Relacionat

Una fuita d’aigua a l’avinguda Meritxell ‘descobreix’ una xarxa de tràfic de cocaïna

Arran d’aquest episodi se la va detenir a ella i a la parella, que va acabar empresonat en ser acusat de tràfic de droga i en responsabilitzar-se de la cocaïna. La noia va quedar en llibertat. Però s’havia de presentar periòdicament en seu judicial, circumstància que no hauria fet. Fa poques setmanes, al mateix pis on vivia la dona i la parella ara empresonada, hi va tornar a haver un incident. Hi va haver una altra detenció i es va descobrir que un dels arrestats al setembre no havia marxat del país com se li va ordenar.

La noia ha continuat sense presentar-se davant la Batllia com la responsable judicial li va exigir i farta dels incompliments, la batlle responsable del cas, segons les fonts judicials consultades, una vegada passades les festes nadalenques, ja no ha tingut més paciència. Ordre de detenció per desobediència reiterada i cap a la garjola.

Comentaris (2)

Trending