Els advocats s’estalviaran haver de fer cua al ‘servei de tràmits' de la seu judicial

El Consell Superior ha acordat deixar sense efecte l’obligació que tenien els lletrats com qualsevol administrat d’agafar tanda a la recepció i els destina una casella concreta

Un dels espais de la seu judicial.
Un dels espais de la seu judicial. Toni Solanelles

Els advocats s’estalviaran d’haver de fer cua a la recepció de la Seu de la Justícia. Des de fa unes quantes setmanes, s’ha imposat, més enllà de la cita prèvia, que els administrats hagin d’agafar tiquet, és a dir, hagin de sol·licitar tanda, per fer qualsevol tràmit. Això havia generat una enorme revolada entre els advocats, que havien d’esperar-se bones estones en segons quins moments. No hi havia diferenciació entre els professionals del Dret o altres operadors de la Justícia com els procuradors i la resta de persones.

Finalment, el Consell Superior de la Justícia, per mirar d’aplacar els ànims d’uns advocats que ja fa temps que estan revoltats per l’enorme lentitud judicial, ha decidit deixar sense efecte l’exigència del tiquet en el cas dels advocats. Alhora, segons que ha comunicat aquest mateix divendres, es reserva la casella número 5 per als lletrats. Aquest taulell estarà “destinat a entregar escrits” als advocats i a atendre’ls quan tinguin cita prèvia.

Comentaris (1)

Trending