Les proves de castellà i francès fan retardar el procés de selecció de notaris

L’elecció dels dos fedataris públics s’alenteix encara una mica més, amb l’ajornament fins a final d’octubre dels exàmens d’idiomes

Hi ha dos places de notari en joc.
Hi ha dos places de notari en joc. ARXIU

Les proves de castellà i francès en el marc del procés de selecció de notaris s’han endarrerit fins a final d’octubre i això farà que l’elecció dels dos fedataris públics que hi ha en joc, que ja van més tard del que s’hauria pretès, s’alenteixi encara una mica més, tot i que les alçades del procés ja no vindrà d’unes poques setmanes.

El concurs al qual s’han presentat fins a tretze aspirants, entre els quals alguns batlles o exbatlles i uns quants advocats amb una notable trajectòria professional, posarà en marxa els exàmens el 28 i el 29 de setembre, amb les proves teòriques. El 5 d’octubre es realitzaran les pràctiques i, posteriorment, quedaran pendents els exàmens de castellà i francès que s’haurien de poder fer els darrers dies d’octubre. Almenys, s’han posposat respecte el calendari previst.

Xavier Colom, Margarida Marticella, Arjan Jethani i Mònica Mirabet (d'esquerra a dreta).

Relacionat

El batlle Colom esdevé l’aspirant número 13 a notari

Els concursants, per si no ho sabien ja, han tornat a conèixer aquests darrers dies quins són els temes, de tot el temari inicialment previst -uns 140 ítems-, que els poden tocar durant la prova oral. En aquest sentit, els rectors del concurs han triat 30 temes dels quals vint estan relacionats amb el Dret civil.

Documents

Comentaris (1)

Trending