Denunciada l’empresa de cobrament de morosos per falsificar documents per aparentar pagaments

Com a mínim dos treballadors han posat en coneixement de la policia que el titular de la companyia hauria simulat transferències bancàries per justificar que els hauria pagat deutes o obligacions remuneratòries

L'empresari denunciat gestiona una empresa de cobrament de morosos.
L'empresari denunciat gestiona una empresa de cobrament de morosos. arxiu

Com a mínim dos treballadors han denunciat davant la policia el titular d’una companyia de cobrament de morosos que opera tant al Principat com a diversos punts d’Espanya. De fet, alguns dels seus empleats exerceixen des de Barcelona malgrat que contractualment el seu vincle és amb una societat andorrana. Els denunciants han decidit posa en coneixement de l’autoritat policial la simulació de transferències bancàries que suposadament hauria protagonitzat l’empresari en qüestió per justificar que hauria satisfet les obligacions pecuniàries que tenia pendents.

En efecte, hi ha diversos treballadors que suposadament haurien estat acomiadats de forma indeguda perquè no se’ls ha abonat els diners que els pertocaven. A banda, molts d’aquests empleats han lamentat que se’ls va estar retenint la CASS i, en canvi, no es va abonar a la parapública les cotitzacions socials pertinents. De fet, la Seguretat Social, segons fonts properes als treballadors, hauria acudit a la Justícia per posar la situació en el seu coneixement.

Una de les imatges que il·lustra la pàgina electrònica de la controvertida societat.

Relacionat

El (suposat) morós que pretén cobrar morosos

Alguns treballadors ja van posar en coneixement de la inspecció de treball la situació per la qual passaven, per molt que l’empresa Dirgest s’ha espolsat responsabilitats del damunt tot negant la majoria de les acusacions formulades pels treballadors. Sense cap argument sòlid, però. En canvi, s’ha dit, després de nous acomiadaments, dos dels treballadors han denunciat l’empresa per falsedat documental per simular transferències per mirar de justificar que s’havien fet els pagaments que els empleats asseguren no haver rebut mai.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending