52 candidats aspiren a les nou places de la 55ena promoció de policia

42 homes i 10 dones aspiren a entrar al cos i reforçar-lo després de les baixes per jubilació que han tingut lloc els darrers anys

Dos agents de policia.
Dos agents de policia. Altaveu

Fins a 52 candidats aspiren a les nou noves places de policia convocades pel Govern. 42 homes i deu dones s’han presentat al concurs, que ha de permetre reforçar el cos d’ordre i, en part, cobrir algunes de les vacances per jubilació que s’han produït els darrers anys. Un cop finalitzat el termini per a la inscripció d’aquells candidats interessats, es començarà el procés de selecció.

El concurs es va convocar el passat febrer, amb l’objectiu de reforçar el nombre d’efectius del cos i, d’aquesta forma, suplir les baixes que s’havien registrat els darrers anys. La intenció és seleccionar nou nous agents. El procés, però, va quedar interromput amb l’esclat de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Un cop superada la fase crítica de l’emergència, ja al juny, el Govern va reprendre el concurs. Inicialment, la data límit de presentació de candidats era el 15 de juliol i, després, es va allargar fins al passat divendres. A banda, es va eliminar el requisit pel qual s’exigia tenir com a  màxim 40 anys.

La policia ha informat aquest dilluns que, un cop finalitzat el termini de presentació d’aspirants, han estat 52 els qui s’han postulat per formar part de la 55ena promoció del cos. Entre ells, 42 homes i 10 dones. Ara s’iniciarà la segona part del procés, el de selecció. D’aquests 52 candidats s’hauran d’escollir els nou que passaran a la fase de formació.

Agents de policia

Relacionat

Govern amplia fins el 7 d'agost el concurs de nou places de policia

Etiquetes

Comentaris

Trending