Govern amplia fins el 7 d'agost el concurs de nou places de policia

El termini finalitzava aquest dimecres i havia estat ajornat a causa de la situació provocada per la pandèmia del coronavirus

Agents de policia
Agents de policia

El ministeri de Justícia i Interior ha decidit ampliar fins al 7 d'agost el termini per presentar candidatures per optar a una de les nou places convocades per a formar part del Cos de Policia. El període finalitzava aquest dimecres i havia estat ajornat a causa de la situació provocada per la pandèmia del coronavirus.

L'edicte publicat aquest dimecres al BOPA hi figura l'eliminació del requisit d'edat ja que fins ara es podien presentar les persones menors de 40 anys. Desapareix el límit d'edat i només cal complir el requisit de ser major de 18 anys.

En el nou termini de presentació de candidatures s'especifica també que la possessió del títol de batxillerat o d'un diploma equivalent i del nivell de català B2 hauran de ser acreditats abans de l'1 de desembre. En el primer edicte es fixava la data del 14 d'agost. Dos dels nous agents formaran part de la unitat d'estupefaents per reforçar-la.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending