Vicky Jiménez ultima els preparatius per al seu debut al Crèdit Andorrà Open

La tennista andorrana s’enfrontarà aquest dimecres a l’alemanya, Tatjana Maria, 70 al rànquing WTA, amb la certesa que serà un partit complicat

Vicky Jiménez aquest dimarts atenent els mitjans
Vicky Jiménez aquest dimarts atenent els mitjans

Vicky Jiménez farà el seu debut aquest dimecres al Crèdit Andorrà Open, el primer torneig professional que se celebra al país. Ho farà enfrontant-se a l’alemanya, Tatjana Maria, que es troba actualment la 70 al rànquing WTA. Malgrat que es presenta un partit complicat, la tennista andorrana té molta il·lusió per participar a la competició i s’ho pren com un repte i una experiència única.

El somni de guanyar el Crèdit Andorrà Open és, per a Jiménez, això mateix, un somni, “no és una realitat”, ha afirmat. Amb tot, la tennista intenta estar concentrada en el joc i la tècnica per al seu debut d’aquest dimecres. “No em vull centrar en el fet que hi haurà molta gent o algú que conec, perquè això és dolent per a mi”, ha assegurat. Jugar a casa, però, continua sent un fet que li provoca molta il·lusió. “És diferent, i veure que s’ha concentrat tant nivell al país em fa molt feliç”.

El sorteig semblava que no l’havia afavorit gens. S’enfrontarà a Tatjana Maria, que es troba en una posició molt superior a la de Jiménez al rànquing WTA. Malgrat això, l’andorrana ha afirmat que “el sorteig no afavoreix quasi mai, però ho enfrontaré com un repte”. La seva rival és “molt sòlida, fa boles molt complicades”, i afirma que s’haurà d’acostumar molt al seu joc, “m’ho hauré de treballar molt”. Per aquest motiu, augura un partit llarg.

Per al resultat, però, ha preferit no fer cap aposta, “m’agrada anar al dia a dia i pot arribar a passar qualsevol cosa”. Se sent còmoda al terreny de joc que s’ha preparat i assegura que és perquè està acostumada a entrenar a Andorra. “La pista és espectacular”, ha remarcat. Pel que fa als petits detalls que han notat la resta de tennistes, com molt de rebot, Jiménez afirma que no ho ha percebut, però que no s’ha de confiar en el fet que això li doni avantatge, “elles ho acusen ara, però després s’acostumen i ho fan tot per guanyar”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending