El triomf a Brasil catapulta Vicky Jiménez en el rànquing WTA

La tennista andorrana salta 82 posicions de cop i se situa com la número 296 del món i, a més, la segona millor jugadora menor de 18 anys, només superada per l’americana Cori Gouff

Vicky Jiménez, durant el torneig d'Aparecida de Goiania.
Vicky Jiménez, durant el torneig d'Aparecida de Goiania.

Vicky Jiménez ha pogut celebrar aquest cap de setmana el seu primer títol al circuit professional. La tennista andorrana es va emportar el trofeu W25 Aparecida de Goiania, disputat al Brasil. A banda, aquest dilluns ha vist confirmada una altra alegria: un important salt en el rànquing WTA, que la situa com a la número 296 i la segona millor jugadora menor de 18 anys.

Guanyar el trofeu brasiler ha estat clau per fer un salt encara més important, consolidant l’evolució viscuda al llarg de tot l’any. Si al febrer tot just era la 1.001 del rànquing, les darreres setmanes s’havia consolidat per sota del 400. I el seu primer torneig li ha permès avançar encara més.

Jiménez s’ha situat ara en el número 296 del rànquing WTA. És a dir, ha pujat 82 posicions. Tot un salt. A banda, això l’ha situat com a  la segona millor jugadora del circuit professional que encara no ha complert dels 18 anys. Només la supera la tennista dels Estats Units Cori Gauff, número 22 del món.

L’andorrana tindrà aquesta mateixa setmana una nova oportunitat per seguir progressant. A partir d’aquest dimarts disputarà el torneig de Montevideo, a l’Uruguai. La seva rival a primera ronda serà la brasilera Beatriz Hadad Maia, número 80 del rànquing WTA i cap de sèrie 1 de la competició.

Comentaris

Trending