‘Tornem-ho a fer’, per enganxar als socis la temporada 2022-2023 del MoraBanc Andorra

L'entitat tricolor també posa en marxa 'Porta un amic', amb la qual tots dos obtenen un descompte del 10% del preu de l'abonament

Gabriel Fernández presentant la campanya de socis per a la temporada 2022-2023.
Gabriel Fernández presentant la campanya de socis per a la temporada 2022-2023.

'Tornem-ho a fer' és el lema escollit pel Morabanc Andorra per la campanya de socis de la temporada 2022-2023. Una frase amb la qual apel·len al renaixement de l'entitat després de moments de dificultat. A més, han tornat a impulsar la campanya 'Porta un Amic' que permet al nou i antic abonant beneficiar-se d'un 10% de descompte. Una rebaixa del preu, però una "identificació amb el projecte" ha permès al club créixer, fins al moment, en nombre d'abonats.

Sota el lema Tornem-ho a fer, el Morabanc Andorra “apel·la a la capacitat de renéixer després de situacions complicades”, com ha indicat el director de Màrqueting i Comunicació, Gabriel Fernàndez, en la campanya de socis 2022-20223. Amb una imatge que barreja muntanyes, el Brut i la lluna s’anima a les persones unir esforços perquè “tots junts, s’aconsegueixi l’objectiu. Lluitar amb totes les nostres forces fins al límit per intentar-ho”. Un renaixement de l’equip, com ha especificat Fernàndez, “s’ha demostrat que ho sabem fer”.

Un dels reclams de la campanya d'abonaments del MoraBanc.

Relacionat

El MoraBanc espera mantenir i fins i tot augmentar la xifra d’abonats reduint els preus a la meitat

A més, des d'avui, es posa en marxa també la campanya Porta un amic, en el qual l'abonat del club i el nou gaudiran d'un 10% de descompte. En aquest sentit, Fernàndez ha recordat que és acumulable en cas de portar més d'una persona i que "es pot arribar a no haver de pagar, si es porten vàries persones".

Sobre els abonaments, com ja va avançar fa uns dies el president de l’entitat, Gorka Aixàs, hi ha més socis que la temporada passada. “Sempre hi ha baixes, però les altes les han compensat i fins i tot han fet créixer el nombre d’abonats”, ha indicat Fernández que ho vincula a “la identificació de la gent amb el projecte de bàsquet”. A aquest fet, si suma la rebaixa del preu que per l’entitat “ho havíem de fer pel descens”. Tot i això, ha puntualitzat que “les dades no estan tancades” i és que ha recordat que al setembre, quan tot es reactiva, hi ha moviment i les altes i baixes dels abonats no són una excepció.

L’entitat apostar per mantenir les activitats perquè els assistents als partits “continuï tenint el mateix espectacle a LEB Or que a l’ACB”

El que no canviarà, com ha puntualitzat el responsable de comunicació, és totes les activitats que es faran entorn dels partits. D'aquesta manera ha conformat que "hi haurà una novetat en animació, es continuarà interpretant els himnes, es duran a terme les activitats al descans". "Volem que la gent continuï tenint el mateix espectacle a LEB Or que a l'ACB", ha conclòs.

Ara només queda que comenci la temporada i veure quina resposta hi ha per part del públic. Tot i això, per Fernández serà positiva: "Que es vegi menys gent, poder, és fins i tot normal, però es especulació. Només em puc remetre que tenim més socis i vull creure que la gent voldrà aprofitar l'abonament". De fet, ha ressaltat el suport que van rebre en el tram final de la temporada passada i espera que tingui continuïtat en aquesta.

Comentaris (1)

Trending