El MoraBanc espera mantenir i fins i tot augmentar la xifra d’abonats reduint els preus a la meitat

(AMB VÍDEO) El club farà constricció pressupostària però “la idea és poder arribar al més semblant possible a l’ACB sabent que la pròpia lliga LEB no genera els mateixos ingressos”

Un dels reclams de la campanya d'abonaments del MoraBanc.
Un dels reclams de la campanya d'abonaments del MoraBanc. Toni Solanelles

“Preveieu moltes baixes?”, demana el periodista. “Diria que no. Les respostes que hem tingut són excel·lents. Algú s’esborrarà, és clar, perquè la LEB no és l’ACB. Però hem aconseguit generar prou solidaritat, ser prou sòlids. Fins i tot podríem créixer, per què no.” Són les previsions del MoraBanc Andorra en la presentació de la seva campanya d’abonats.

L’anàlisi la feia el director de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, i explicava que la voluntat és continuar voltant al tomb dels 2.300 socis-abonats, perquè aquesta passarà a ser la denominació. No es pot ser abonat, és a dir, no es pot tenir seient al pavelló, si no s’és soci primer. Ara bé, es pot ser soci i no abonat. Però la xifra de socis que no pretenen tenir una cadira és ínfima. Menys d’un centenar.

La clau de volta de la campanya ‘La vida continua. Tenim somnis nous’ és rebaixar totes les tarifes, tots els preus, a la meitat. “El doble de sentiment a meitat de preu”, és un altre dels reclams de la campanya d’abonats. Un dels sectors on s’espera poder impactar positivament és en el dels joves. La tarifa d’abonament per a un nou soci més encara serà de 278 euros. La més barata, de 133. Fer-se soci són 100 euros, la meitat si ja se n’és.

Fernàndez ha explicat que després de la “sotragada bèstia” viscuda fa poc calia “reconstruir” i redefinir la ruta “mantenint molta cura perquè el registre d’il·lusió fos molt gran”. Òbviament, “la nostra realitat canvia” no només pel descens de categoria sinó perquè hi haurà molts menys partits. Enguany no hi haurà, és clar, competició europea. S’asseguren 17 partits. Si hi ha play-off d’ascens, s’inclouran gratuïtament en l’abonament. També si es jugués la Copa de la Princesa a Andorra.

En tot cas, aquelles persones que són sòcies-abonades i que tinguin intenció de deixar-ho de ser han d’anar en compte. Tenen de termini fins al 30 de juny per comunicar la seva baixa. Posteriorment es giraran els rebuts pertinents i aquells que tinguin domiciliat l’abonament es trobaran amb el càrrec i, llavors, fer marxa enrere sempre és una mica embolic.

Gabriel Fernàndez ha explicat que fa temporades que la xifra de socis-abonats s’ha estabilitzat en 2.300 i “no veig perquè hauríem de baixar massa”. En tot cas, la voluntat del club és acostar-se el màxim possible a la realitat ACB sense que la LEB sigui l’ACB. L’entitat de la Baixada del Molí “farà constricció pressupostària”, però “la idea de club és estar el més semblant possible a l’ACB sabent que la pròpia lliga LEB no genera els mateixos ingressos”.

Ara, es pretén un “pressupost potent a la categoria”. I, per ara, “la resposta és molt bona de tots els patrocinadors”. Amb l’espònsor principal, l’entitat bancària MoraBanc, “s’hi està negociant i els inputs són molt bons en tots els sentits”, ha afirmat el director de comunicació del club.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending